قیمت موتور سانترال کرکره برقی

جهت دریافت خرید، تعمیر، نصب و تعویض و استعلام قیمت موتور سانترال کرکره برقی یا موتور وسط کرکره برقی با کارشناسان فروش و فنی شرکت ادادور در ارتباط باشید.
همچنین برای تبدیل کرکره برقی دستی و سنتی به کرکره برقی و نصب موتور سانترال، با شرکت ما در تماس باشید.

یکی از انواع رایج موتور کرکره برقی، موتور سانترال کرکره برقی است که به آن موتور وسط کرکره برقی، موتور سنترال کرکره برقی یا موتور مرکزی کرکره برقی یا موتور ام سی (MC) نیز گفته می شود. استفاده از این نوع موتور کرکره برقی نسبت به گذشته کمتر شده، ولی به دلایل متعدد، استفاده از این موتور برای مشتریان مقرون به صرفه و اقتصادی است. در این مقاله با این نوع از موتور کرکره برقی و مشخصات فنی آن آشنا می شویم.
موتور سانترال کرکره برقی
 

موتور سانترال کرکره برقی چیست؟

همان طور که گفته شد، یکی از انواع موتور کرکره برقی موتور سانترال یا سنترال کرکره برقی است. منظور از واژه سانترال فارسی شده واژه انگلیسی Central به معنی مرکزی است. البته تلفظ صحیح آن سنترال است اما در بازار سانترال نامیده می شود. این نوع از موتور کرکره برقی مستقیما بر روی لوله شفت کرکره برقی نصب می شود. به همین دلیل به آن موتور سنترال یا موتور وسط کرکره برقی گفته می شود. البته به اشتباه به این نوع از موتور، موتور زیر سقفی کرکره برقی نیز گفته می شود که اشتباه است. نام دیگر این موتور کرکره برقی ام سی (MC) است که مخفف عبارت Motor Central است.

 

ابعاد و مشخصات فنی موتور سانترال کرکره برقی

این نوع از موتور کرکره برقی بر خلاف موتور های توبلار لوله ای و موتور ساید زنجیری، رنج توان و قدرت متنوعی ندارد.
در تصاویر زیرابعاد و مشخصات فنی موتور سانترال کرکره برقی را با هم ببینیم .
مشخصات فنی موتور سانترال کرکره برقیابعاد موتور سانترال کرکره برقی

کاربرد موتور سانترال کرکره برقی

حال این سوال ایجاد می شود که کاربرد موتور سانترال کرکره برقی چیست؟
در واقع از این موتور بیشتر برای تبدیل کرکره دستی و سنتی قدیمی به کرکره برقی و اتوماتیک استفاده می شود. به این صورت که درب های کرکره ای قدیمی زنبوری، شبکه ای، ورق کرکره ای و … را که با استفاده از قدرت حاصل از نیروی شفت و فنر بالا و پایین می روند می توان با استفاده از این نوع موتور، به کرکره برقی و اتوماتیک تبدیل کرد. نکته ای در این باره بایستی به آن توجه کرد این است که، اگر می خواهید کرکره دستی فنردار و فنری خود را با استفاده از موتور وسط و موتور سانترال به کرکره برقی تبدیل کنید، حتما بایستی از سلامت فنر ها و شفت کرکره دستی و سنتی خود اطمینان حاصل کنید. دلیل آن هم این است که فنر به موتور سانترال در بالا و پایین آوردن کرکره کمک خواهد کرد.
به صورت کلی، کاربرد موتور سانترال کرکره برقی را می توان به دو صورت بیان کرد:
– نصب بر روی انواع کرکره برقی
– برقی و اتوماتیک کردن کرکره دستی سنتی و قدیمی
یه این نکته توجه کنید که موتور سانترال و وسط کرکره برقی برای اماکن با تردد متوسط مناسب است و برای ترددهای بالا چندان مناسب نیست.
 

 

مزایا و معایب موتور سانترال کرکره برقی

این نوع از موتور کرکره برقی مشابه بقیه انواع موتور دارای مزایا و معایبی است که در ادامه به آن می پردازیم:
– مزایا و مزیت های موتور سانترال کرکره برقی:
– قیمت مناسب
– اشغال فضای کم تر
– نصب سریع
و …
– معایب و عیب های موتور سانترال کرکره برقی:
– توان و قدرت محدود
– تعمیرات دشوار تر به نسبت موتور ساید کرکره برقی
در هنگام خرید موتور سانترال کرکره برقی حتما به مزایا و معایب استفاده از این موتور دقت کنید.
 

 

نحوه کنترل و فرمان موتور سانترال کرکره برقی

نحوه کنترل و فرمان موتور های سانترال کرکره برقی معمولا به دو صورت است:
– برد مدار فرمان و رسیور داخلی و توکار موتور:
در این نوع از موتور، رسیور و مرکز کنترل موتور داخل موتور تعبیه شده است.
– برد مدار فرمان و رسیور مستقل:
در این نوع از موتور سانترال و ام سی، مرکز کنترل موتور بایستی جداگانه تهیه شود. بدین صورت که از یک برد مدار فرمان و رسیور موتور توبلار لوله ای کرکره برقی بدین منظور استفاده می شود.
 
موتور مرکزی کرکره برقی

موتور سانترال کرکره برقی در بازار با چه نام هایی شناخته می شود

این نوع از موتور کرکره برقی با نام های مختلفی در بازار شناخته می شود که برخی از این نام ها در لیست زیر آمده است:
– موتور سانترال کرکره برقی
– موتور سنترال کرکره برقی
– موتور وسط کرکره برقی
– موتور رو لوله کرکره برقی
– موتور مرکزی کرکره برقی
– موتور ام سی کرکره برقی
– موتور MC کرکره برقی
– موتور زیر سقفی کرکره برقی
که مورد آخر اشتباه بوده ولی در برخی موارد به کار می رود.
 

 

بررسی مشخصات فنی یک نمونه موتور سانترال کرکره برقی

در اینجا موتور سانترال برند سوپر لیفت (Super Lift) را مورد بررسی قرار دادیم.
توان این موتور معمولا براساس گشتاور آن بیان می شود. مثلا در رابطه با موتور سانترال سوپر لیفت، گشتاور ۱۸۰ نیوتن متر، توان ۵۸۰ وات، سرعت ۱۰ دور بر دقیقه و حداکثر زمان کارکرد موتور ۴ دقیقه است. این موتور سانترال کرکره برقی از نوع ای سی (AC) بوده و با ولتاژ ۲۲۰ ولت و برق شهری کار می کند و توانایی این را دارد که یک کرکره برقی با وزن ۱۸۰ کیلوگرم را بالا بکشد. جریان نامی این موتور سانترال در بار کامل ۲,۶ آمپر می باشد. همچنین این موتور کرکره برقی، مجهز به ترمز مغناطیسی می باشد. حال اگر به موتور الکتریکی برای کرکره برقی دستی و سنتی قدیمی تان نیاز دارید، موتور سانترال و ام سی سوپرلیفت گزینه مناسبی برای شما خواهد بود. این موتور دارای قدرت بالایی بوده و جزو موتور های پرقدرت بازار محسوب می شود.

 

نصب موتور سانترال کرکره برقی

جهت نصب موتور سانترال کرکره برقی (موتور وسط و ام سی) بر روی کرکره برقی مغازه تان با کارشناسان فنی و فروش شرکت ادادور در ارتباط باشید. نکته ای که در این باره بایستی به آن توجه کنید این است که نصب موتور سانترال به نسبت موتور های دیگر کرکره برقی ساده تر است و می توان موتور ام سی را بدون تغییر در مکانیزم و سیستم کرکره دستی مستقیما بر روی شفت نصب کرد و دیگر نیازی به تعویض لوله شفت و درام کرکره برقی نیست. بدین ترتیب کرکره دستی و سنتی قدیمی شما به یک کرکره برقی و اتوماتیک تبدیل می شود.