ریموت کرکره برقی و انواع آن

ریموت کرکره برقی، درواقع به عنوان یک واسطه ای عمل میکند و رابط بین کاربر و کرکره برقی میباشد. قابلیت باز و بسته کردن و کنترل کرکره برقی از فواصل دور را برای کاربر امکان پذیر می سازد. بر همین اساس، تنظیم ریموت کرکره برقی در اعمال عملکردها و تنظیمات موردنظر کاربر، نقش برجسته و بارزی ایفا می نماید. برای اطلاع از قیمت کرکره برقی با ما تماس بگیرید.
لازم به ذکر است که ریموت ها از لحاظ ساختارو کارکرد با یکدیگر تفاوتی ندارند وتفاوت آنها در شکل و ظاهرشان نمود پیدا میکند . شکل ظاهری ریموت کرکره برقی اصولا از چند کلید و دکمه و یک برد الکتریکی تشکیل شده که با فشار دادن دکمه های مربوطه امکان پایین یا بالا بردن درب اتوماتیک میسر می شود. در صورت تنظیم نکردن ریموت کرکره برقی بسیاری از عملکردها و کارکردهای درب با اختلال همراه می شود.
کرکره های برقی برای کار کردن دارای یک موتور می باشند که این موتور قطعه اصلی به کار رفته در این نوع درب ها بوده و در انواع مختلفی شامل موتور توبلار، سایر و سنترال وجود دارد. برای این که به موتور درب برقی فرمان باز یا بسته شدن را بدهیم نیاز به استفاده از یک ریموت داریم. ریموت با ساختاری که دارد قادر است تا کرکره برقی را از راه دور کنترل کرده و عمل بالا و پایین رفتن کرکره را آسان نماید.

ریموت جک پارکینگ
برخی از ریموت ها از جمله ریموت جک پارکینگ و یا محصولات دیگر با فشردن یک دکمه بر روی ریموت درب باز و با همان دکمه دستور بسته شدن درب توسط ریموت داده میشود و عملا دکمه های مختلف کاربرد خاص دیگری ندارند. اما در کرکره برقی موضوع کاملا متفاوت است و این مهم است که هر دکمه وظیفه اش چیست. ریموت کرکره برقی که دارای چهار دکمه است که هر کدام دستور متفاوتی دارند که شامل بالا رفتن کرکره، پایین آمدن کرکره، متوقف شدن و قفل کردن سایر دکمه ها عملکردی است که این دکمه ها در اختیار کاربر قرار میدهند.
شایان ذکر است که درست است که ریموت های مختلف با ظواهر متفاوت را میتوان برای درب اتومات به کار برد ولی با به کارگیری ریموت اصلی به صورت واضح عملکرد هر دکمه تشریح میشود و باعث جلوگیری از اشتباه کاربر خواهد شد.برای خرید موتور درب برقی از سایت دیدن کنید.
ریموت درب کرکره ای
برای این که ریموت کار کند باید رسیورهای آن را در داخل ساختار کرکره برقی نصب نماییم. در ریموت های کرکره برقی دکمه هایی وجود دارد که با فشار دادن آنها بین ریموت و برد الکترونیکی کرکره برقی ارتباط برقرار شده و امکان فرمان بالا رفتن یا پایین آمدن کرکره برای شما وجود خواهد داشت. ریموت را می توان یکی از اجزای جانبی کرکره برقی دانست که بسیار کاربردی می باشد. با استفاده از ریموت کنترل دیگر نیازی به پیاده شدن از اتومبیل و باز و بسته کردن درب نمی باشد و می توان از داخل خودرو با فشردن یک دکمه این کار را به راحتی انجام داد.
ریموت درب کرکره ای شامل اجزای ساده ای می گردد که با عملکرد این اجزا در کنار یکدیگر امکان کار کردن ریموت فراهم خواهد شد. از جمله این اجزا می توان به مواردی مانند آنتن، کارت رادیویی رسیور و برد الکترونیکی اشاره کرد. ریموت ها انرژی خود را از طریق باتری تامین می نمایند و نیاز است تا پس از گذشت مدتی و در صورت کار نکردن ریموت باتری های آن چک گردد.

انواع ریموت کرکره برقی:

انواع ریموت کرکره برقی
باز و بسته کردن درب های اتوماتیک به وسیله ریموت انجام میشود. ریموت کرکره برقی انواع مختلفی دارند که عبارت است از :
• کد لرنینگ
• دیپ سوئیچ
• بلوتوثی
این ریموت ها برای اینکه بتوانند به موتور فرمان باز و بسته شدن درب را بدهند باید با آن ها ست و کد دهی شوند. در ادامه به معرفی هر کدام از انواع ریموت میپردازیم.
ریموت کد لرنینگ:
یکی از رایج ترین مدل ریموت درب کرکره ای ریموت کد لرنینگ است که برای ست کردن آن با موتور کرکره ای باید کار زیر را انجام دهید.
تنظیم ریموت کرکره برقی:

تنظیمات ریموت کرکره برقی

تنظیمات ریموت کرکره برقی شامل مراحل زیر است:
• کد دهی ریموت
• ست کردن ریموت
• حذف ریموت
باید درب رسیور را باز کنید و کلید شناسایی کنترل را پیدا کنید و دو ثانیه انگشت خود را بر روی آن نگه دارید. پس از رها کردن دکمه صفحه LED داخل رسیور روشن میشود. بعد از روشن شدن صفحه باید بلافاصله کلید اول ریموت را به مدت دوثانیه فشار دهید. بعد از این مرحله LED تایید ریموت را با چند چشمک اعلام میکند.
برای کددهی به ریموت به روش لرن ،بر روی برد رسیور درب اتوماتیک، دکمه هایی به اسم LEARN ویا CODE را مشاهده کنید.که باید با نگه داشتن دکمه ها به مدت دو ثانیه نگه داشته و رها کنید . بعد از آن چراغ LED روی برد روشن شده که بعد از آن باید دکمه ی ریموت درب اتوماتیک را هم به مدت دو ثانیه نگه دارید که بعد از آن چراغ شروع به چشمک زدن خواهد کرد.
کد دهی یا ست کردن ریموت صورت انجام شده ، و ریموت شما با کرکره برقی یا درب اتومات، متصل می شود.توجه بفرمایید که شما قادر خواهید بود هر تعداد ریموتی را که می خواهید به این صورت کد دهی کنید.همچنین در صورت گم شدن ریموت مجدد باید همین عملیات روی ریموت جدید اعمال شود بااین تفاوت که این بار به جای اینکه دکمه های لرن و کد را دوثانیه نگه داریم باید به مدت 10 ثانیه همزمان نگه داشت تا سایر ریموت ها حذف شوند.
بدین ترتیب ریموت کد لرنینگ با موتور درب کرکره ای به خوبی ست میشود و از این به بعد خواهید توانست درب کرکره ای را به وسیله ریموت باز و بسته کنید.
ریموت دیپ سوییچ:

ریموت دیپ سوییچ
از ریموت های دیپ سوئیچ اغلب برای موتورهای ساید استفاده میشود زیرا این ریموت ها نسبت به ریموت های کد لرنینگ قوی تر هستند و موتورهای ساید نیز نیاز به ریموتی قوی تر از موتورهای توبولار دارند. نحوه ست کردن این ریموت ها برای درب کرکره ای به صورت زیر است.
برای تنظیم ریموت دیپ سوئیچ با موتور ساید باید ابتدا درب ریموت را باز کنید. برای باز کردن درب ریموت باید ابتدا پیچ های ریزی که در پشت درب هستند را به وسیله پیچ گوشتی باز کنید. بر روی برد ریموت 8 عدد کلید وجود دارد. این 8 عدد کلید را باید بچینید. هر طور که آن ها چیدید باید بر روی رسیور هم نیز همین چینش را انجام دهید. با انجام این کار ریموت به وسیله رسیور شناخته خواهد شد و با آن تنظیم میشود.
ریموت بلوتوثی:
ریموت بلوتوثی نیز نوع دیگری از ریموت های درب کرکره ای است که میتوان به وسیله آن درب برقی را به راحتی باز و بسته کرد. ریموت بلوتوثی کمتر از مدل های دیگر مورد استفاده قرار میگیرد. نکته ای که در تنظیم این ریموت ها با موتور دستگاه وجود دارد این است که این ریموت ها برای تنظیم شدن نیازی به رسیور اصلی ندارند. برای ست کردن ریموت و موتور باید ریموت خام و ریموتی که از قبل کددهی شده است را به همدیگر نزدیک تر کرد. به این صورت مچ خواهند شد.

امیدواریم مطالب فوق مورد توجه شما مشتریان گرامی قرار گرفته باشد .برای اطلاع از قیمت و نحوه خرید با کارشناسان فروش شرکت ادادور در تماس باشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *