موتور ساید یکی از انواع موتورهای کرکره برقی است، به صورت کلی موتور درب کرکره ای دارای انواع مختلفی است که رایج ترین آن در بازار ۲ نوع است:

موتور ساید و موتور توبلار کرکره برقی

موتور ساید و موتور توبلار کرکره برقی

تعدادی از موتورها در مکان‌های کم تردد و درب‌های سبک استفاده می شوند.
موتور کرکره ساید نیز (Side Shuttle Engine) برای مکان‌های پرتردد و پارکینگ منازل،کرکرهای سنگین و رفت‌و آمد راحت‌تر مورد استفاده قرار میگیرد.

در ادامه به سوالات زیر پاسخ داده شده و در مورد موتور ساید کرکره برقی جزییات بیشتری بیان میکنیم:

1. موتور ساید کرکره برقی چیست و نحوه عملکرد آن به چه صورت میباشد؟
2. مزایا و معایب موتور ساید کرکره برقی کدامند؟
3. انواع موتور ساید کرکره برقی چیست؟
4. کاربرد انوع موتور ساید کرکره برقی چیست؟
5. نصب موتور ساید کرکره برقی به چه صورت امکان پذیر است؟
6. قیمت موتور ساید کرکره برقی و نحوه خرید و فروش آن به چه صورت است؟

1. موتور ساید کرکره برقی چیست و نحوه عملکرد آن به چه صورت میباشد؟

موتور ساید کرکره برقی چیست و نحوه عملکرد آن به چه صورت میباشد

به این نوع از موتور، موتور زنجیردار کرکره برقی، موتور زنجیری کرکره برقی، موتور گیربکسی کرکره برقی، موتور گیربکس دار کرکره برقی و موتور بیرون کرکره برقی می گویند. این موتور کرکره برقی دارای قدرت زیادی است و پرقدرت ترین نوع موتور کرکره برقی محسوب می شود. در پروژه هایی که تردد بالاست و وزن کرکره برقی زیاد است، ما از این نوع موتور کرکره برقی استفاده می کنیم.موتور ساید کرکره برقی بسیار پرقدرت بوده و در اندازه های بزرگ‌ تولید میشوند. این موتورها حدوداً ۶۰ سانتیمتر طول دارند و مناسب استفاده در مکان های پر رفت و آمد میباشند.برای خرید موتور درب برقی از سایت دیدن کنید.

موتور ساید درب برقی مزایای زیادی دارد به طور مثال با وجود داشتن قدرت زیاد، سرو صدای آن کم است علاوه بر این، در ساخت این نوع موتور از زنجیر چرخ‌دستی به‌جای فنر و کاسه فنر استفاده شده و در نتیجه مانند سایر موتورها فنر آن نمیشکند و زیاد نیازی به تعمیر شدن ندارد. تنها ایراد موتو ساید  کرکره برقی این است که سرعت بالایی ندارد.

موتو ساید  کرکره برقی

موتور ساید کرکره برقی در نوع بکآپدار و بدون بکآپ تولید میشود که معمولاً قیمت UPS دار بیشتر است زیرا باعث می‌شود که در موقع قطعی برق بتوان ۳۰ مرتبه کرکره را باز و بسته نمود. موتور ساید زنجیری کرکره برقی برای کرکره هایی با ابعاد بزرگ تر گزینه مناسبی هستند. این موتورها گشتاور و قدرت بالایی داشته و هزینه نگهداری و تعمیرات کمتری دارند.

2. مزایا و معایب موتور ساید کرکره برقی کدامند؟

کرکره برقی ضد سرقت
مشاهده

مزایای موتور ساید:

• صدای کم از خود تولید میکند. در ادامه روش های کاهش صدای درب کرکره ای را مطالعه کنید
• محدودیت وزنی ندارد و بسیار پرقدرت است
• تمام متعلقات ضروری مانند برد، ریموت ها، صفحه پلیت و اندکپت یاتاقان در هنگام خرید موتور ساید در داخل پکیج وجود دارد
• باتری بک آپ ۲۴ ولتی در زمان قطعی برق سایبان و کرکره را باز و بسته کند
• به علت قرار گرفتن در قسمت خارجی سایبان و کرکره برقی، در زمانی خرابی نیازی به پایین آوردن کل سایبان و دمونتاژ کردن کرکره برای تعمیر نیست
• برای مکان‌هایی با تردد بالا مورد استفاده قرار میگیرد
• به دلیل اینکه موتور بیرون از محور کرکره قرار دارد دارد منجر میشود تا تحت فشار کمتری قرار گرفته و عمر بیشتری داشته باشد.
• این موتور سیستم پاراشوت برای جلوگیری از سقوط کرکره در هنگام نقص فنی دارد
معایب موتور ساید:
• ابعاد آن نسبت به موتورهای تیوبلار ۲ برابر بزرگتر است
• نسبت به موتور تیوبلار قیمت بیشتری دارد
• نسبت به موتور تیوبلار سرعت باز و بسته شدن آن کمتر است

مزایا و معایب موتور ساید کرکره برقی کدامند

3. انواع موتور ساید کرکره برقی چیست؟

انواع موتور ساید (Side Motor) کرکره برقی بر اساس نوع ولتاژ:
۱- موتور ساید کرکره برقی ای سی (AC):
موتور ساید زنجیری کرکره برقی ای سی، نوعی از موتور است که با ولتاژ برق شهر به صورت مستقیم کار می کند. فقط کافیست دوشاخه برق موتور ساید کرکره برقی زنجیردار را به پریز برق متصل کنید. موتور ساید ای سی کرکره برقی یا تکفاز است یا سه فاز. به ولتاژ ای سی ولتاژ متناوب گفته می شود.
۲- موتور ساید کرکره برقی دی سی (DC):
موتور ساید زنجیری کرکره برقی دی سی، نوعی از موتور است که ولتاژ کاری آن ۲۴ ولت دی سی (24VDC) می باشد. برای کار کرد این موتور، بایستی موتور را به دستگاه یو پی اس (UPS) یا همان دستگاه ذخیره برق با ولتاژ ۲۴ ولت وصل کنیم. معمولا این دستگاه های یو پی اس دو عدد باطری ۱۲ ولت دارند که با هم سری می شوند تا ولتاژ دستگاه به ۲۴ ولت برسد.
ولتاژ دی سی نوعی ولتاژ مستقیم محسوب می شود.
موتور های ساید زنجیردار ای سی (AC) کرکره برقی خود به دو دسته کلی تقسیم می شوند:

موتور های ساید زنجیردار ای سی (AC)

۱- موتور ساید کرکره برقی تکفاز ۲۲۰ ولت (220 VAC)
۲- موتور ساید کرکره برقی سه فاز ۳۸۰ ولت (380 VAC)

رنج توان موتور ساید کرکره برقی زنجیری و زنجیردار:
توان موتور های ساید بر حسب گیلوگرم بیان می شود. رنج توان استاندارد موتور های ساید ای سی و دی سی در ذیل آمده است:
– رنج توان موتور ساید کرکره برقی ای سی تکفاز و سه فاز (۳ فاز):
۳۰۰ گیلوگرم، ۵۰۰ کیلوگرم، ۶۰۰ کیلوگرم، ۸۰۰ کیلوگرم، ۱۰۰۰ کیلوگرم و ۱۲۰۰ کیلوگرم
این موتور های کرکره برقی ساید به صورت تکفاز تولید می شوند.
موتور ساید کرکره برقی ۱۵۰۰ کیلوگرم به صورت سه فاز تولید و عرضه می شود.
از نظر سیم پیچی نیز نوع سیم پیچی موتور های ساید به سه دسته کلی تقسیم می شوند:

برد فول کانال کرکره برقی
مشاهده

موتور ساید سیم پیچ آلمینیوم موتور ساید سیم پیچ مس

– موتور ساید سیم پیچ مسی
– موتور ساید سیم پیچ آلمینیوم
– موتور ساید با سیم پیچ روکش مس

4. کاربرد انوع موتور ساید کرکره برقی  ۳۰۰ تا ۱۵۰۰ کیلوی چیست؟

کاربرد انوع موتور ساید کرکره برقی  ۳۰۰ تا ۱۵۰۰ کیلوی چیست

موتورهای ساید ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ کیلوگرم که سنگین وزن و صنعتی هستند به شکل سه فاز تولید می‌شوند. این موتور ساید های سنگین وزن از نظر الکتریکی (مدار فرمان) و مکانیکی (گیربکس) به شکل صنعتی و برای کارکرد در فشار و دمای بالا طراحی میشوند.

این نوع موتور سایدها مناسب فروشگاهها، پارکینگهای پرتردد و کارخانجات می باشد. صفحه پلیت موتور ساید صنعتی سه فاز با موتورهای ساید تک فاز تفاوت دارد و دارای ضخامت و ابعاد بالاتر می‌باشد و به جای بلبرینگ از پاراشوت استفاده میشود.

از جمله معایب موتور ساید صنعتی میتوان اشغال شدن فضای زیاد توسط موتور را برشمارد چرا که طول پلیت آن ۶۰ سانتی متر است.
این نوع موتور خارج از شافت قرار داد و در زمانی که موتور خراب شود، به پائین آوردن تیغه و مسدود کردن محل نصب کرکره نیازی نیست و موتور تنها با فعال کردن یک اهرم ایمنی، تعمیر می شود .موتور ساید صنعتی در زمان قطع برق دارای یک زنجیر خلاص‏کن نیز هستند. موتور ساید ۳۰۰ کیلوگرم به دلیل ظرفیت کمتر، در مصارف عادی کاربرد داشته و مصرف بالاتری دارد.

موتور ساید ۸۰۰ کیلویی کرکره برقی:

موتور ساید ۸۰۰ کیلویی کرکره برقی

موتور ساید ۸۰۰ کیلو معمولا دارای گشتاور ۶۵۰ نیوتن متر بوده و توانایی لیفت حداکثر یک کرکره برقی به وزن ۸۰۰کیلوگرم و با ارتفاع ۹ متر با حداکثر سرعت ۵/۶ دور‏ بر‏ دقیقه را دارا می‏باشد. قطر شفت کرکره موردنیاز برای این موتور ۱۶۰ میلی‏متر می‏باشد. موتور ساید ۸۰۰ کیلو جزو موتورهای بسیار پر قدرت در کرکره برقی است که مصارف خاص دارد.
موتور ساید ۱۰۰۰ کیلویی
موتور ساید ۱۰۰۰ کیلو، دارای وزن کم، نصب راحت و عملکرد با کمترین صدا است و جهت نصب روی کرکره های سنگین تا وزن ۱۰۰۰ کیلوگرم مناسب است. موتور ساید ۱۰۰کیلو دارای توان موتور ۷۰۰ وات و و گشتاور ۸۰۰ نیوتن متر بوده و قطر این موتور ۶ اینچ می باشد.
قابلیت محافظت دمایی موتور ساید ۱۰۰۰ کیلوگرم باعث می‏شود در صورت افزایش بیش از حد دما، عملکرد موتور به طور اتوماتیک قطع شود تا از آسیب رسیدن به موتور جلوگیری کند. امکان عملکرد به صورت دستی در زمان قطع برق، وجود دارد و لیمیت سوییچ تعبیه شده در موتور، امکان تنظیم حد بازشو و بسته شو را فراهم می‏کند. این ویژگیها باعث می‏شود موتور ساید ۱۰۰۰کیلو یکی از بهترین انتخاب ها برای استفاده در کارخانه ها، مجتمع های مسکونی و یا کارگاههای صنعتی باشد.
مشخصات موتور ساید ۱۵۰۰ کیلویی
موتور ساید ۱۵۰۰ کیلویی با برق سه فاز کار می‏کند. این نوع موتور ساید برای کرکره برقی‏ه ای با عرض بالا، کارخانه‏ ها و یا اماکن پررفت و آمد مناسب میباشد و قطر لوله آن ۱۱ اینچ است. قدرت ورودی موتور ساید ۱۵۰۰ کیلو ۸۰۰ وات است و در مواقع قطعی برق امکان باز و بسته کردن درب توسط زنجیر وجود دارد.

باز کردن کرکره برقی بدون برق
مشاهده

5.قیمت موتور ساید کرکره برقی و نحوه خرید و فروش آن به چه صورت است؟

قیمت موتور ساید کرکره برقی
قیمت موتور ساید کرکره برقی بسته به نوع موتور ،برند و قدرت لیفت آن متغیر است .جهت اطلاع از قیمت و نحوه خرید موتور ساید کرکره برقی با کارشناسان فروش شرکت ادادور در ارتباط باشید.
6 .خرید ، فروش و نصب موتور ساید کرکره برقی به چه صورت امکان پذیر است؟

نصب موتور ساید کرکره برقی به چه صورت امکان پذیر است
باتوجه به شرایط پروژه، وزن و ارتفاع درب کرکره برقی ، نوع موتور کرکره برقی مشخص میشود که تشخیص نوع موتور به عهده نصاب کرکره و کارشناس فنی شرکت است. نفرات فنی شرکت با اتکا به تجربه و دانش خود نوع موتور مناسب را برای پروژه انتخاب میکند.
نصب موتور ساید کرکره برقی راحت تر از نصب موتورهای توبولار است زیرا روی صفحه پلیت و خارج از رول نصب می‌شود.برای شروع باید اول روی صفحه پلیت موتور زنجیر و چرخ‌دنده نصب شود و بعد موتور تنظیم شود.روی موتور ساید دو مهره تنظیم وجود دارد که تنظیم مهره‌ها باید به صورتی باشد که برخوردی با کلیدهای کناری نداشته باشد زیرا در موقع بالا و پایین شدن کرکره، مهره‌ها به کلید برخورد می کنند.
پس از آن جریان برق قطع شده و در مرحله بعد سیم‌کشی موتور انجام میشود، سیم‌پیچی موتور ساید به‌ شکل آماده و سوکتی است که روی موتور قرار میگیرد. در انتها نیز کد دهی ریموت انجام میشود.
شایان ذکر است ؛ برای اطلاع از نحوه خرید و فروش ، همچنین نحوه نصب موتور ساید کرکره برقی با کارشناسان فروش شرکت ادادور در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *